tisdag 4 mars 2014

Nytt till barnrummet och badrummet från Ikea

Jag har tidigare, här och här, visat lite nyheter som är på gång och kommer till Ikea varuhusen under april. Här ytterligare några nyheter, nu till barnrummet och till badrummet. 

Gonatt spjälsäng med en avtagbar sängsida så du lätt kan göra om sängen till soffa eller en säng för det lilla barnet som snart ska ha en lite större säng. Kommer även att finnas i en ljusgrå färg, min favorit.

Nanig heter de fina sängkläderna med söta nallar, apor och leksaker. Textilerna är tillverkade 
av mjuka, naturliga material som bomull och lyocell och är säkra för barn från noll till sju år att använda. I serien ingår tre olika bäddset för spjälsäng, sovpåsar i två olika storlekar, en extra mjuk handduk i velour och en frottéhandduk med huva.  

Barnmöbelserien Busunge kommer att finnas i mellanblått och ljusrosa. Sängen är utdragbar och kan växa med barnet. Förvaringsmöblerna har greppvänliga, runda hål som handtag. Klädskåpets 
botten kan bära 50 kilo, så fritt fram för kurragömma också!

Så lite till badrummet. Gunnern heter den här badrumsserien. I serien ingår spegelskåp i två storlekar och ett pelarbord. Möblerna är tillverkade av pulverlackat stål. Det lilla väggskåpet är låsbart.

Ingeborg och Kvarnån badrumstextilier där färger och mönster har inspirerats av svensk mönstertradition

Inga kommentarer: