torsdag 21 november 2013

SS2014 del 2

Gårdagen ägnade jag åt att vara runt och titta på ännu flera nyheter för SS2014, vill ni häng med på en rundvandring så är det bara att hänga på här. Som vanligt, undrar ni över något så är det bara att höra av er så gör jag så gott jag kan för att ge er svar.

Började morgonen upp på Åhlens presskontor. Där såg jag bl a många fina mattor, textilier, småmöbler, porslin och detaljer.

Sen vidare till en annan del av Söder och Studio Sankt Paul PR som representerar bl a ABC Collection, Ateljé Alt, Chhatvall & Jonsson, Mikaela Willers, Slettwoll, Watt & Veke, Mavis mm. Allt jättefint exponerat och med en härlig känsla i deras lokaler.


Vidare ner till Sveavägen och till Polhem PR som representerar bl a Balmuir, Klippan, Villeroy & Boch, RoyakDesign.se, ICA, PhotoWall, Blomsterlandet mm


De här fina boxarna, skinnbänken och lyktorna kommer från Balmuir. Den jättefina tapeten kommer ifrån PhotoWall, perfekt för dig som älskar böcker men inte har så många fina.
 Fina fat från Blomsterlandet
Smart klämma för mjölförpackningen från ICA

Dagen slutade ute på Kastellholmen och i vackra Skridskopaviljongen där Hemtex visade sina tre stilar för våren 2014. Tradition, Marint - Alpint och Skandinaviskt heter de tre olika stilarna och ser ut så här.


Stilen TraditionStilen Marint - Alpint

Stilen Skandinaviskt
Foto: Annette Eriksson, Annettes Skimmer

Inga kommentarer: