fredag 29 november 2013

Anlita en inredningsdesigner / inredare

Går du i tankar att anlita en inredningsdesigner och funderar du i de här banorna när det gäller att anlita mig som inredningsdesigner:

- är det kostnadseffektivt att anlita en inredningsdesigner?
- kan jag köpa bara några inspirationstimmar?
- kan du hjälpa mig att inreda och färgsätta hela mitt nya hus/lägenhet?
- kan du inreda min nya lägenhet så den är inflyttningsklar när jag kommer hem efter min resa?
- kan jag ha dig som bollplank under vår lägenhetsrenovering?
- mitt hem är snyggt men saknar värme/spänning, kan du styla till det så det blir mer personligt?
- lyssnar du på hur jag vill ha det, så det inte bara blir som du vill ha det?
- inreder du i olika stilar?

Ja funderingarna och frågorna kan vara många, men svaret är alltid det samma.... Ja visst!

Mina kunder har olika behov och önskemål och jag arbetar självklart alltid utefter kundens önskemål och unika behov.
Men eftersom frågorna är många så tänkte jag här visa lite kortfattat hur mina tjänster och min prissättning kan ser ut.

Inredningsoffert
När du vill och behöver ha ett mer övergripande och omfattande resultat, och få hjälp med allt från det minsta till det största. Då är varje projekt unikt och jag presenterar en offert utifrån just ditt önskemål och projekt. När jag arbetar mot en offert börjar jag med att tillsammans med dig gå igenom dina önskemål, behov och krav på boendet. Utifrån mötet presenterar jag sedan en offert med samtliga kostnader på mitt arbete. Efter godkännande av offerten startar jag mitt arbetet, och eventuellt behövs det ytterligare något/några avstämningsmöten innan vi träffas för presentation av det färdiga förslaget. Ett förslag som presenteras med inspirationspannå/moodboard, förslag på möblering, produkter, färg- och ljussättning, textilier, accessoarer, inköpslistor, priser eller vad just ditt projekt innebär. Kanske att du sen vill göra inköp och resten själva utifrån mitt förslag, eller så vill du ha hjälp med inköp och tills allt är klart och på plats, det är upp till dig hur du vill ha projekt utformat.
En liten extra trevlig del med att anlita mig som inredningsdesigner är att jag får hos, inte alla men många, leverantörer och företag inredarrabatt. Brukar ligga på runt 10-20%, en rabatt som till största del går tillbaka till mina kunder. Ja det ska löna sig att anlita mig som inredningsdesigner tycker jag.

Inspirationsmöte
På ett inspirationsmöte går vi igenom dina önskemål, unika behov och krav. Inspirationsmötet innebär att jag ger dig en vision som du sedan själv förverkligar. Ett inspirationsmöte ger dig möjligheten att se ditt hem med nya ögon. Du får idéer och tips om färg- och ljussättning, konkreta förslag på möblering och andra förslag för att få ett optimalt boende med harmoni, trivsel och funktionalitet.
Ett inspirationsmöte tar ca 2 timmar, och efter mötet får du en dokumentation över det vi diskuterat under mötet sänt till dig.
Kostnad: 4 200 kronor inklusive moms, utanför tullarna tillkommer restid

Bollplank - Enstaka konsultationstimmar
Har du blivit hemmablind? Bara vill bolla någon idé? Ha en snabbgenomgång av något enstaka rum? Det går alldeles utmärkt, du ställer frågorna och jag ger dig svaren och idéerna utifrån ett vant inredningsöga.
Kostnad: 1 150 kronor/timma inklusive moms, utanför tullarna tillkommer restid.

Ja som du ser så kan mina projekt se väldigt olika ut, vara både stora och små och funderingarna kan vara många, och du kanske funderar över eller behöver hjälp med något annat.
- att få ditt företags lokaler trevligare
- få väntrummet till din tandläkarprakti eller läkarpraktik trevligare
- få hjälp med att få till galleriet när du ska ha vernissage
Ja vad det än är, vad det gäller inredning och rummets design, så hjälper jag dig. Tveka inte att höra av dig!

Du kan läsa mera om mig och titta på bilder från mina tidigare jobb på min hemsida.

Välkommen att höra av dig om du vill anlita mig som inredningsdesigner annette@dinarumstockholm.com
Hoppas vi hörs och ses!

Foto: Martin Cederblad Styling: Annette Eriksson, Annettes Skimmer

Inga kommentarer: