onsdag 23 april 2014

Uppåt väggarna

Nytt på tapetfronten har jag precis fått från tapetleverantören Intrade. Tre olika kollektioner som bjuder på roligt, drömskt och somrigt. Här några från kollektionerna.

PortfolioEn annorlunda kollektion med oväntade teman. Brittisk excentriskt, fotokonst, nostalgi och typografi präglar de här taperna. Allt från djur i sammanhang, visdomsord, ljuvlig sommaräng, Audrey Hepburn, geishor, fjärilar och strandliv till blixtar och dunder. Tapeter man blir glad av.

Yasmin En kollektion med inspiration från Orienten på temat ”tusen och en natt”. Stämningsfulla tapeter i orientaliska mönster på olika ytor. Några med sammet som för tanken till ljuslyktor i färgad glasmosaik, andra med sirligt medaljongmönster med guldtryck på eldigt röd, härligt turkos eller svart botten. En drömkollektion.

Waverly CottageFräscha sommarlätta tapeter med ljuva blommor, matchande småmönstrat och randigt. Tapeterna finns i färger som blåklintsblått, lindblomsgrönt, rosa, cerise och lila på vit botten. Några tapeter är i limtryck som gör att de ser handmålade ut. En kollektion lika fin i stan som på landet.
Inga kommentarer: