tisdag 17 december 2013

Uppåt väggarna

Nej vad säger du, längtar du efter väggar som tar för sig, väggar som ger rummet lite spänning och väggar som inte är så där mesigt vita. Ja du är inte ensam då kan jag säga, för så gott som alla som jag frågar vill ha färg eller tapeter på väggarna nu. Ja om det så är mina vänner eller mina inredningskunder, så vill alla ha färg eller tapeter. Härligt!
Har du också bestämt dig för att göra dina väggar lite mera spännande 2014 så finns det inte bara mycket att välja på, nej....massor att välja på.
Sandbergs första digitala kollektion Arkiv t ex. Kollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från deras egna skissblock. Nio är handplockade från arkiv runt om i Sverige. Riktiga mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu fått liv.  Med de här på väggarna kan du t ex botanisera bland växter, fågelskåda till frukost, känna historiens vingslag i soffan, göra rummet till slottsrum eller varför inte nästan förflytta dig till den grekiska ön som du besökte i somras.Inga kommentarer: