torsdag 16 maj 2013

Gårdagens skörd...Ellos Home, Rusta, Studio Sankt Paul, Åhlens, Sia, Polhem och Milli Notti

Sorry, vet att jag lovade att komma med bilder från gårdagens visningar redan i går, men hann inte. Ni vet ju att jag har min blogg som en liten extrasysselsättning på sidan om, ja och då kan det ibland bli svårt att hinna med både mitt företag och bloggen, företaget går ju alltid först. Om man som många bloggare mest bara har bloggen att pyssla med är det så klart lätt att alltid uppdatera både 2 och 4 gånger per dagag, men som sagt har man den bara som en extra lite service åt mina kunder och läsare så är det något helt annat... Men nu äntligen ska jag visa vad jag såg igår när jag var runt på ett gäng med pressvisningar. Jag hinner inte skriva om allt jag såg, men är det något som ni undrar över så är det bara att fråga så försöker jag ta reda på det åt er. Och ja, jag råkade ställa in kameran på en lite annorlunda inställning som inte bloggen gillar, därför är en del bilder lite "tjocka" och konstiga, men det bryr ni er inte om...eller hur :) Nu kör vi!

Började morgonen och hängde på låset hos Ellos. Till hösten kan ni hos dem hålla utkik efter fina mattor, roliga påslakan och snygga lampor t ex, här ett bildsvep.

Vidare från Kungsholmen till Söder och första stoppet var hos Rusta. Rusta bjöd på en lite cowboyinspirerande visning och hade som vanligt en uppsjö av smått och gott.... kolla här!
Nästa stopp var hos Studio Sankt Paul, som är presskontor för Slettvoll, Watt & Veke, Mikaela Willers, Les Tissus Colbert, Solitaire Design mm.

Åhlens blev sista stoppet på Söder, och innan lunchmöte. Här såg jag fint porslin, textilier med böcker och små möbler i starka färger.

Eftermiddagens första stopp blev Polhem som är presskontor för Blomsterlandet, Villeroy & Boch, Ica Maxi, Photowall, Balmuir, Royal Design, Klippan mm för hemmet och sen en massa mode och skönhetskunder. Här är lite av det som jag såg där.
Sista visningen för dagen blev Hotel Stureplan där Milli Notti bäddad upp i en svit och några rum. Härliga sängkläder i rutor, enfärgat och paisley, härliga kvalitéer och inbjudande härliga bäddar.
Foto: Annette Eriksson, Annettes Skimmer...lånar du bilder härifrån vill jag att du hänvisar till min blogg.

Inga kommentarer: