fredag 22 januari 2010

Den Officiella Bröllopsserien

Som jag berättade igår så presenterades den Officiella Bröllopsserien på Formexmässan och jag lovade lite bilder, kommer nu. Ja lördagen den 19 juni är dagen för giftermålet mellan HKH Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling...ja så skrivs det korrekt och riktigt i hovets pressmaterial... Och att de kommer att gifta sig då har väl inte undgått någon...och de som varit frånkopplade och missat det lär få reda på det under månaderna som kommer. Ja för vi kommer att bli överösta med bilder, prylar, tårtor, drycker och massor av mer nu under månaderna fram till bröllopet. Igår presenterades de 17, av Hovet godkända, leverantörer som kommer att visa upp produkter försedda med Den Officiella Bröllopsseriens sigill, företagen är:
Arvid Nordquist, Cloetta,Delicato, Ekelund, Frödinge Mejeri, Gustavsbergs Porslinsfabrik, Kiviks Musteri, Mema/GAB, Opto Design, Orrefors Kosta Boda, Reijmyre Glasbruk, Rörstrand, Skultuna, Svenskt Tenn, Upside, Weibulls, Åhléns
En strikt grafisk design är framtagen tillsammans med 7 färger: vit, guld, mörkblå, creme, gul, serafimerblå, linblomsgrön.
Bakom Den Officiella Bröllopsserien finns en tanke att göra gott. Så en del av intäkterna från produktförsäljningen kommer att gå till Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse, vars syfte är att motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige.
Så kommer bilderna...och jag säger Trevlig helg!


















Inga kommentarer: