torsdag 24 maj 2012

Vad mera nytt till hösten

Gårdagen bjöd på fulltecknat schema, här kommer lite bilder.

Morgonen började i Eat Market, MOOD Stockholm med presentation och visning av Rörstrands och 10-gruppens samarbete, resultatet en mugg.


Snabbt vidare till PUB Hötorget och en titt på Himlas nya kollektion Urban Living med sänglinnen och detaljer i bomull, linne och stentvättad satin.
Vidare uppför Drattninggatan och Ellos visning. Inte så mycket nytt under solen. En lampa med formsom "påminner" om andra designlampor och påslakan i stilar som ska attrahera allt från Shabby Chicgillaren till romantikern.På vägen till Indiskas visning i Musikaliska på Nybrokajen hann jag med några flera stopp, men inga bilder.
Indiska visade bl a en ny hall och förvarings kollektion av Swedish Ninja.Inbjuden på lunch hos Pierre & Peters på Riddargatan 66. Blev bjuden på 4 små delikata rätter och massor av inspiration och vackra sakeker att titta på. Har ni varit i butiken Pierre & Peters? Om inte så tycker jag att ni ska bege er dit. Där hittar du en mycket stilfull blandad inredning och konst. Om du så gillar den klassiska eller den moderna inredningsstilen så kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smak. Här lite av allt som finns.
Sen Sveavägen och Polhem PR. Här bjöds det på goda fruktdrinkar och skönt häng på deras gård.

Dagen avslutades med kvällsmingel upp på takterrassen till Clarion Hotel Sign, arrangerat av Svenska Moderådet. Behöver jag säga att läget var underbart en solig och varm sommarkväll som gårdagen.


Inga kommentarer: