tisdag 31 januari 2012

Absolut Vodka & Dagmar Pre Fall 2012

Igår kväll var jag och kollade in Dagmars Pre fall collection 2012, deras första mellankollektion, mellan sommar/höst. Ja nu nöjer vi oss alltså inte med bara vår/sommar- och höst/vinter-kollektioner, nej vi vill ha mycket och nytt hela tiden...vad ska det slut kan jag undra och stackars företag som bara måste spotta fram mer och mer till oss krävande konsumenter..eller är det företagen som vill få oss att vilja ha mer och mer..hmmm? Snygg kollektion i alla fall.
Samtidigt presenterade Absolut Vodka sin nya limiterade flaska samt en lookbook med 14 drinkar och fyra trender - Absolut drinks collection A/W 2012. De fyra trenderna dom presenterades var:
Minimalism & Maximalism, med rötter i Skandinavien och Asien och den andra i bl a Östeuropa, Sydamerika ja det handlar om garnityr på olika sätt.
Från tallrik till glas, här handlar det om att inspiration och kunskap hämtas mer och mer från köket..eller vad säger ni om att ostronvatten bidrar med sältan till drinken Absolut Chesapeake Bay.
Dekonstruktion, handlar om att titta bakåt för att komma framåt. Ja att plocka isär en gammal klassisk drink för att sen sätta ihop den på nya kreativa sett kan man säga.
Storytelling, att besöka en bar kommer att bli mer och mer som att kliva in i en egen värld där allt från atmosfär till mat, dryck, glas och personal hänger samman och bidrar till helhetsupplevelsen.

Var det någon som sa att vi bara ska ta en drink!
Foto: Annette Eriksson

Inga kommentarer: